dimecres, 5 de desembre de 2018

AL TALLER D'EXPRESSIÓ CORPORAL...

TRIBUTE TO QUEEN

Per fi podem revelar que han estat treballant alguns dels alumnes de 6è al taller d'expressió corporal!

Volíem que fos una sorpresa per a totes les famílies convidades (i per a la resta de companys i companyes de classe, però aquest secret ha sigut molt difícil de mantenir).

Com ara sabeu, el taller s'ha centrat en el grup de rock britànic Queen. Després d'analitzar el gènere musical al qual pertany i de parlar sobre la seva trajectòria i influencia en l'àmbit musical i social, hem elaborat una coreografia d'un popurri de cinc cançons de la banda.

La nostra representació no només incloïa ball. En tractar-se d'un taller d'expressió, també vàrem elaborar una petita teatralització amb la cançó Bohemian Rhapsody i cantat una de les cançons del popurri, We are the Champions.

Des del primer dia ens ho vam prendre molt seriosament. Hem treballat de valent cada setmana per tal que tot sortís el millor possible.

Vàrem engrescar-nos tant amb les cançons que fins i tot molts hem anat a veure la pel·lícula biogràfica Bohemian Rhapsody sobre el cantant britànic Freddie Mercury i el grup de rock Queen que s'ha estrenat fa un parell de setmanes.

Gràcies per la vostra assistència, familiars i amics. Esperem que gaudíssiu del ball tant com nosaltres!!

Us deixem algunes imatges dels assajos al gimnàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada